divendres, 4 de maig del 2018

Què fem?

Des de fa més de 40 anys acompanyem  als infants en el seu desenvolupament harmònic i personal, afavorint el seu procés d'autonomia i socialització, per tal de que sigui capaç de viure unes relacions estables amb els altres amb una actitud de respecte i tolerància.
Les nostres propostes d'aprenentatge van adreçades a la descoberta, manipulació i experimentació dels objectes, els materials i l'entorn, tenint present els interessos dels infants i les necessitats de relació i aprenentatge.
Les situacions quotidianes de higiene, ordre i alimentació, no només, són estones per satisfer les necessitats bàsiques, sinó que són moments educatius que afavoreixen el creixement i l'autonomia personals.
La relació entre l'escola i la família és un eix molt important, les reunions de pares, les entrevistes i l'accés diari a l'aula permeten que aquesta relació sigui contínua i activa.
La llar compta amb l'AFA per organitzar les festes dels infants i ajudar en el manteniment i millora de la Llar, la participació de les famílies es molt important per tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada